Du er landet på Toiletskab.dk, det helt rigtige sted at finde badeværelsesskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badeværelsesskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hilmay Badeværelsesskab, Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Hilmay Badeværelsesskab, Hvid” fås til 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hilmay er et smukt og landligt skab med rigtig god opbevaringsplads.
Se alle vores reoler her.
Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid.
Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på, hvor…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: LAFORMA Taciana badeværelsesskab, m. 1 låge – natur teaktræ (60×40)

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Taciana badeværelsesskab, m. 1 låge – natur teaktræ (60×40) til kun 2609,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Taciana-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
F…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Uliana badeværelsesskab, m. skuffe – natur rattan og teaktræ (60×45)

Næste anbefaling er “LAFORMA Uliana badeværelsesskab, m. skuffe – natur rattan og teaktræ (60×45)”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Uliana badeværelsesskab, m. skuffe – natur rattan og teaktræ (60×45)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 5979,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Uliana-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Sk…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Sabiela badeværelsesskab, m. 2 skuffer – natur rattan og teaktræ (86×45)

Produkt nummer 4 på vores “badeværelsesskab-liste” er LAFORMA Sabiela badeværelsesskab, m. 2 skuffer – natur rattan og teaktræ (86×45) som du lige nu kan købe for 4997,- hos Boboonline.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sabiela er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Skuffer med us…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

5: LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80)

Forhandlerens beskrivelse:
Rokia-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Der…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: Badeværelsesskab med jalousilåger og skuffe

  • Dagens pris: 999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1659.00, nu kun 999,-.
    Du sparer 660 kr. / 39 %
  • Fundet hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk, moderne skab med smukke jalousilåger Skabet kan bruges i såvel badeværelset som andre rum, hvor det pynter med de smukke fine detaljer på skabslågerne og skuffen.  Specifikationer: Materialer: MDF og Multiplex, med hvid melaminresistent belægni…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Fritstående badeværelsesskab med plads til toiletpapirsruller, hvid

  • Dagens pris: 549,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 549,-.
    Du sparer 250 kr. / 31 %
  • Fundet hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Vigtigste produktfunktioner: Materiale: MDF (E1), hvidlakeret.
Vægt: 5,5 KG, Maksimal belastning: 5 KG / hylde Ideel til at få mest muligt ud af selv det mindste rum Levering uden toiletbørste, med monteringsvejledning og skruer.
Nem installation.
SoBuy p…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Pladsbesparende badeværelsesskab, grå B30 * D30 * H145 cm

Sidste produkt på vores liste er Pladsbesparende badeværelsesskab, grå B30 * D30 * H145 cm som vi har fundet til 999,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materialer: MDF-træ med grå melaminresistent belægning Mål: L30 * P30 * H145 cm, produktvægt 18 kg, maksimal belastning: 55 kg Med gummibensbeskyttelse kan malingen bedre beskyttes mod fugt.
Udstyret med 2 aftagelige kurve og 3 hylder giv…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badeværelsesskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badeværelsesskab:

Dyreste Badeværelsesskab på listen er LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80) fra Boboonline.dk med en pris på 6979.00. Billigste udvalgte Badeværelsesskab er vidaXL badeværelsesskab 60x33x58 cm spånplade betongrå som du kan købe for 360.00 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 6619 kr. – de 8 Badeværelsesskab vi har fundet koster i gennemsnit 18724.34 kr.
Ovenstående Badeværelsesskab data og priser er hentet fra 6 butikker (MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Likehome.dk, Lammeuld.dk, Hjemmets, Billigskabe.dk). Alle Badeværelsesskab tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badeværelsesskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Badeværelsesskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badeværelsesskab: