Du er landet på Toiletskab.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma badeværelsesskab. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma badeværelsesskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Sabiela badeværelsesskab, m. 2 skuffer – natur rattan og teaktræ (86×45)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “LAFORMA Sabiela badeværelsesskab, m. 2 skuffer – natur rattan og teaktræ (86×45)” fås til 4997,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sabiela er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Skuffer med us…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: LAFORMA Uliana badeværelsesskab, m. skuffe – natur rattan og teaktræ (60×45)

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Uliana badeværelsesskab, m. skuffe – natur rattan og teaktræ (60×45) til kun 5979,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Uliana-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Sk…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80)

Næste anbefaling er “LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80)”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 6979,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rokia-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
Der…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Taciana badeværelsesskab, m. 1 låge – natur teaktræ (60×40)

Produkt nummer 4 på vores “Laforma badeværelsesskab-liste” er LAFORMA Taciana badeværelsesskab, m. 1 låge – natur teaktræ (60×40) som du lige nu kan købe for 2609,- hos Boboonline.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Taciana-kollektionen er lavet af massivt fugtbestandigt teaktræ, så du kan slappe af i et designer-spa i asiatisk stil i dit eget hjem. Vis også din stil frem på badeværelset.Fremhævede funktioner Badeværelsesskab af massivt teaktræ med naturlig finish.
F…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: Kuveni Rectangular, Badeværelsesskab, nordisk, moderne, solidt træ by LaForma (H: 80 cm. B: 70 cm. L: 50 cm., Natur)

  • Dagens pris: 5499,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Laforma

Sidste produkt på vores liste er Kuveni Rectangular, Badeværelsesskab, nordisk, moderne, solidt træ by LaForma (H: 80 cm. B: 70 cm. L: 50 cm., Natur) som vi har fundet til 5499,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Badeværelsesenhed fra Kuveni-kollektionen, lavet af teaktræ med en vandtæt oliefinish.
Slap af i en designer-spa i asiatisk stil uden at forlade hjemmet, og vis også dine interiøroplysninger på badeværelset.
Fuldend dit look med bordvasken fra samme kolle…

Se hos Likehome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma badeværelsesskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma badeværelsesskab:

Dyreste Laforma Badeværelsesskab på listen er LAFORMA Rokia badeværelsesskab, m. håndvask – terrazzo og natur teaktræ (90×80) fra Boboonline.dk med en pris på 6979.00. Billigste udvalgte Badeværelsesskab er LAFORMA Taciana badeværelsesskab, m. 1 låge – natur teaktræ (60×40) som du kan købe for 2609.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 4370 kr. – de 6 Laforma Badeværelsesskab vi har fundet koster i gennemsnit 5160.33 kr.
Ovenstående Laforma Badeværelsesskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Laforma Badeværelsesskab tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badeværelsesskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Badeværelsesskab blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badeværelsesskab: